Traineri aviva

Palló Csilla Tímea

Pallo Csilla
TRAINER AVIVA / KINETOTERAPEUT / TERAPEUT MASAJ SONOR PETER HESS
Sighisoara / Cristuru Secuiesc
0743 341 751

Numele meu este Csilla Tímea Palló. M-am născut și am crescut în Tălișoara, un sat mic din județul Covasna. Viața mi-a oferit șansa să învăț la Odorheiu Secuiesc și la Cluj-Napoca, iar primii patru ani de experiență în kinetoterapie am dobândit-o în Târgu Mureș.

Momentan trăiesc în Sighișoara cu familia mea. Doresc să fac cunoscută metoda Aviva atât în Sighișoara cât și în Cristuru Secuiesc.

În mare parte a timpului, mă ocup cu masaj medical și kinetoterapie în grup, dar îmi ofer ajutorul și în cadrul unor consultații private. Sunt sufletistă, îmi place sa mănânc sănătos -dar gustos-, îmi place să mă relaxez în natură și să râd cu poftă.

Încă din timpul facultății eram interesată de gimnastica pentru gravide. Tot timpul mă străduiam să îmi tratez „bolile” cât mai natural. Am găsit de multe ori remediu în gimnastică, chiar si pentru psihic. Plecând pe acest fir, dezvoltând în mine feminitatea, m-am apropiat tot mai mult de întrebarea: cum putem scăpa de subiectele tabu și cum putem deschide porțile spre îmbunătățire, atât pentru femei cât și pentru bărbați? Metoda Aviva mi-a dat răspunsul. Aplicarea acestei metode a adus îmbunătățiri serioase în corpul meu.

Promovez metoda Aviva în Sighișoara și în Cristuru Secuiesc încă din 2018. Recunosc că această metodă m-a apropiat mult și de partea mea feminină și este minunat să pot ajuta femeile din jurul meu prin intermediul acestei metode. Avem succese frumoase datorită muncii noastre perseverente.

Îmi dezvolt constant cunoștințele de kinetoterapeut prin participarea la mai multe cursuri, printre care se numără gimnastica pentru gravide, gimnastica de regenerare a mușchilor abdominali, terapia manuală cu instrumentele Richelli, terapia de flossing, aplicarea benzilor kinesiologice și metoda Aviva. Dragostea și curiozitatea mea pentru acest domeniu (pe care îl consider o profesie) nu îmi permite să mă plictisesc, mereu îmi setez noi obiective pentru a-mi actualiza cunoștințele!

În 2023, am absolvit un curs de masaj sonor la Academia Peter Hess. De atunci am practicat în mod regulat, oferind sesiuni de masaj sonor individual și sesiuni de baie sonoră în grup pentru cei interesați.

La Cristuru Secuiesc există posibilitatea de a participa la orele de gimnastică Aviva luni și miercuri începând cu ora 18:00. Iar la Sighișoara marți începând cu ora 18:30 și joi ora 19:00.

Organizez cursuri introductive de metoda Aviva la fiecare două luni, dar în funcție de cerere, se poate organiza și mai frecvent.