scurt istoric

Cine a dezvoltat gimnastica Aviva?

În 1966, Aviva Gabriella Steiner, fizioterapeut de origine maghiară, stabilit în Israel pune la punct forma finală a Gimnasticii Aviva după o perioadă de 28 de ani de muncă de cercetare, observare și finisare a unor mișcări speciale care și-au dovedit eficiența nu doar în dereglări menstruale ci și în probleme ginecologice sau de fertilitate.

La ora actuală, metoda este deja prezentă în peste 30 de țări și este recomandată de tot mai mulți medici ginecologi, endocrinologi ca terapie complementară, cu efecte pozitive. 

Este înregistrată la Organizația Mondială a Sănătății din 1982, foarte cunoscută în Ungaria, Austria, Germania, de curând fiind predată și în România prin traineri acreditați.

 

Care sunt efectele benefice ale gimnasticii AVIVA?

Mișcările specifice cresc volumul sângelui circulant în zona pelvină, inclusiv în ovare și uter, facilitând astfel oxigenarea și hrănirea adecvată a organelor. În paralel, stimulăm procesele de detoxifiere din zona pelvisului iar astfel susținem capacitatea de autovindecare a corpului.

Gimnastica, practicată regulat, contribuie la reglarea dezechilibrelor hormonale, la ameliorarea afecțiunilor uro-ginecologice și endocrinologice. 

recomandare

În ce situații poate ajuta Gimnastica Aviva?

Tulburările ciclului menstrual

Afecțiuni Ginecologice

Infertilitate

Tulburări de statică pelviană

Feminitate

Altele

cursuri

Curs introductiv în Metoda Aviva

Metoda Aviva poate fi însușită prin participarea la un Curs Introductiv de 4 ore, ținut de către un trainer acreditat. Astfel vei învăța cum să faci corect exercițiile, vei primi un plan personalizat pe nevoia ta, ca să te poți apuca imediat de practică și să te bucuri de efectele pozitive cât mai repede. Vei primi informații utile și aplicabile imediat în viața de zi cu zi despre aliniament postural corect și un stil de viață care susține fertilitatea.

Vei putea începe practica gimniasticii Aviva după finalizarea cursului Introductiv. Contactează cel mai apropiat trainer din localitatea ta și cere mai multe informații.