Aviva oktatók

Palló Csilla Tímea

Pallo Csilla
AVIVA OKTATÓ / GYÓGYTORNÁSZ / PETER HESS HANGMASSZŐR
Segesvár / Cristuru Secuiesc
0743 341 751

A nevem Palló Csilla Tímea, olaszteleki születésű vagyok, ez egy kis falu Kovászna megyében. Jelenleg Segesváron élünk a családommal.

Gyógytornászként végeztem a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Gyógytorna és speciális mozgáskészség szakán.

Jelenleg Segesváron és környékén, azaz Székelykeresztúron tartok különböző csoportos tevékenységeket, ezek közé sorolható: a Hátiskola (has-, és hátizom regeneráló torna), igény szerint kismama torna, és az Aviva hormontorna (minden tevékenységemre online is van lehetőség csatlakozni).

Az Aviva módszert 2018 óta népszerűsítem Székelykeresztúron és Segesváron is. Bevallom, ez a módszer nagyon közel hozott önmagam női oldalához is, és nagyon felemelő érzés olyat tenni a módszernek köszönhetően, amivel a női társaim egészségi állapotában tudok segíteni.

Csodálatos sikereket tudhatunk magunk mögött a közös és kitartó munkának köszönhetően.

Több tanfolyamon való részvétel útján bővítem a gyógytornász tudásomat, ezek közé sorolnám a kismama tornát, a hasizom regenerációs tornát, a manuálterápiát Richelli eszközökkel, a Flossing terápiát, a kineziológiai tapasz alkalmazását és az Aviva módszert is. A szakmám (amit hivatásként élek meg) iránti szeretetem és kíváncsiságom nem engedi, hogy „beleunjak”, mindig újabb célkitűzésekkel „frissítem a készletet”!

2023-ban ennek köszönhetően elvégeztem a Peter Hess Akadémián a hangmasszőr tanfolyamot és azóta is rendszeresen gyakorlom, egyéni hangmasszázsra és csoportos hangtálfürdőre hívva az érdeklődőket.

Gyakorló órára Székelykeresztúron hétfőn és szerdán 18:00 órától van lehetőség.

Aviva módszer bevezető tanfolyamokat általában két havonta szoktam szervezni, persze igény szerint ez gyakrabban is előfordulhat.