Traineri aviva

Laura Kovács

Laura Kovacs
TRAINER AVIVA

Hai să trezim și să îmbrățisăm femeia din noi!

Mă numesc Laura și locuiesc în orașul minunat Oradea.
Prin propria mea experiență aș dori să prezint efectele benefice ale Metodei AVIVA, o formă de mișcare simplă, naturală și noninvazivă, cu o valoare de neprețuit.

Până la 25 de ani m-am învârtit în cercul vicios al celor mai diverse terapii medicamentoase, cu puține rezultate. Am suportat menstruațiile cu dureri încă de la începuturi, considerând că aceasta este ceva normal. Cu 12 ani în urmă medicii au găsit un chist de 3 cm pe ovarul meu stâng. Am fost la mai mulți ginecologi, însă în afară de operație sau luarea unor anticoncepționale nu mi-au putut recomanda alte terapii mai puțin invazive. Jumătate de an am utilizat pilulele contraceptive, ceea ce nu mi-a rezolvat problema, în plus am resimțit efectele secundare ale acestora.

Datorită acestor experiențe neplăcute am început sa mă orientez spre soluții alternative.
Așa am descoperit gimnastica Aviva! După o lună de practicare au dispărut crampele menstruale, ceea ce a fost total nou pentru mine și mi-a oferit un sentiment de eliberare.
Iar în căteva luni tenul meu acneic s-a purificat, am scăpat de balonări neplăcute, de kilogramele în plus și cel mai important, de chistul ovarian.

După toate acestea am considerat că e datoria mea să fac cunoscută gimnastica Aviva în cercul femeilor.
În 2011 am luat parte la cursul de formare traineri, organizată de doamna Livia Tóth, pionieră în răspândirea metodei Aviva în întreaga lume. De la dănsa am primit o perspectivă total nouă asupra vieții. Am înțeles cât de importantă este mișcarea și dieta adecvată pentru a putea să ne menținem sănătatea și să ne vindecăm cu forțele proprii. Pe parcursul anilor am simțit pe propria piele cum datorită exercițiilor AVIVA se eliberează foarte multă energie feminină și mă reconectez cu corpul meu.

Simt întotdeauna recunoștiință și bucurie atunci, când la finalul orelor de exersare văd privirile pline de bucurie și de sentiment de eliberare a practicantelor. E o plăcere să aud feedback-urile pozitive ale doamnelor, fie despre un bebeluș conceput pe cale naturală, fie despre un fibrom, chist vindecat.

Recomand cu drag aceste exerciții dacă dorești un echilibru hormonal și o relație mai pașnică cu corpul tău!