Traineri aviva

Keresztes Erika

Keresztes Erika
TRAINER AVIVA
Miercurea Ciuc
0744 311 084

Ajunsă într-un stadiu a vieții mele, când am simțit nevoia, ca femeie și mamă, de a mă ocupa de păstrarea sănătății mele, am făcut cunostință în anul 2012 cu Metoda Aviva, care pe atunci, nu credeam că o să-mi schimbe radical viață. Ca o dragoste la prima vedere, Aviva prin viziunea ei, prin procesele de transformare inițiate în organismul meu și prin solicitarea din anturajul meu, m-au determinat să pașesc pe calea devenirii de instructoare a acestei Metode.

De atunci, de mai bine de 10 ani, fac parte sufletește și cu devotament din grupul instructoarelor Metodei Aviva și nu numai, sunt totodată și lidera comunității feminine Aviva din Miercurea Ciuc. De-a lungul anilor am fost și fondatoarea entuziasmată și colega Asociației Aviva Gymnastics, am făcut parte din comunitatea educațională Aviva din Transilvania, organizând totodată și tabere de acest fel. Dar partea cea mai nobilă și înălțătoare a muncii mele este de a da mai departe această metodă gimnasticală celorlalte doamne din jurul meu, de a exersa împreună cu ele, de a ne bucura de rezultatele obținute și de a trăi împreună momentele de bucurie rezultate din acestea.

Metoda Aviva, lucrând cu părțile intime ale organismului nostru, își focusează atenția asupra feminității, care cu timpul ne aduce într-o relație mai apropiată atât cu corpul cât și cu sufletul nostru. De-a lungul activității mele am observat o bună corelație între mesajele date de către organism și șoaptele sufletești, date de calitatea și problemele feminine, toate acestea ducând la curiozitatea de a descoperi și de a înțelege funcționarea sufletului feminin. Astfel, în zilele de azi, sunt prezentă și ca consilieră personală spirituală în această comunitate, ca împreună cu celelalte doamne să putem descoperi și vindeca frumusețile trupului și sufletului feminin.

Metoda Aviva este disponibilă la Centrul Lotus din Miercurea Ciuc, doamnelor din oraș și din împrejurimi. La solicitarea cererilor speciale, primesc și cupluri.

” Toate femeile care fac ceva pentru vindecarea lor, vindecă toate femeile din trecut, viitor și toate fetițele ce se vor naște și cine urmează după ele.” G.S