Traineri aviva

Kasza Kinga

Kasza Kinga
TRAINER AVIVA / ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR LOVEYOURBELLY / CONSILIER SPIRITUAL
Brașov / Sfântu Gheorghe / Online
0740 533 751

Numele meu este Kasza Kinga. Sândominic satul meu natal, este leagănul copilăriei mele. În prezent locuiesc cu mica mea familie în frumosul oraș al Transilvaniei de Sud, Brașov.

În ceea ce privește calificările mele: sunt inginer în industria alimentară și îngrijitor spiritual. În domeniul sportului, lucrez ca instructor prin Metoda AVIVA (Exercițiu terapeutic de stimulare a hormonilor), precum și ca îndrumător de exerciții a mușchilor de barieră și de regenerare a mușchilor abdominali. Toate acestea sunt completate de calificarea mea ca antrenor personal.

Sportul și exercițiile fizice au fost o parte activă a vieții mele încă din copilărie. Pe lângă bucuria de a face mișcare, întotdeauna am fost foarte interesată de corpul uman dar și de conducătorul său interior: sufletul. La alegerea primei mele profesii, a fost important să învăț cât mai multe despre alimentele pe care le consumăm în viața de zi cu zi, despre alimentația sănătoasă și despre modul în care funcționează corpul uman. Busola mea interioară m-a determinat să-mi găsesc a doua „meserie”: „metoda Aviva”, de fapt adevărata mea vocație datorită propriilor mele probleme de sănătate. La douăzeci de ani, din motive psihice și de sănătate, perturbarea echilibrului hormonal al corpului meu a fost însoțită de stoparea menstruației timp de doi ani. Această criză a adus multe experiențe în viața mea, dar, în același timp, m-a pornit pe o cale de autocunoaștere profundă. După mai multe diagnostice greșite și tratament medical, am început să caut remedii alternative, care să ajute la menținerea sănătății mele, a femeilor suferinde. Așa am găsit Metoda Aviva la Miercurea Ciuc. Această gimnastică nu a fost doar un exercițiu care mi-a influențat echilibrul hormonal, provocând abundență de sânge în pelvisul meu, dar mi-a oferit și o metodă prin care însfârșit pot prelua controlul asupra sănătății mele fizice și psihice.

Datorită gimnasticii specifice, am devenit mai puternică în feminitatea mea, m-am deschis, am îndrăgit femeia care eram. Ciclul meu menstrual a revenit, iar după un an echilibrul meu hormonal a fost complet restabilit acest fapt fiind demonstrat și de rezultatele medicale. Datorită acestei experiențe pozitive din viața mea, s-a născut în mine o dorință puternică, motivantă, de a transmite această metodă binecuvântată oamenilor din jurul meu. Pentru mine, această formă de mișcare este o bază indispensabilă, o verigă de legătură în munca comună cu trupul și sufletul pentru sănătate, toate acestea fiind completate cu o alimentație sănătoasă, corelată cu viața noastră interioară și autocunoașterea.

Predau Metoda Aviva încă din 2018, și de atunci desfășor această activitate cu devotament și profesionalism. Doamnele care fac gimnastică cu mine au oferit nenumărate feedback-uri privitor la eficiența gimnasticii. Simt recunoștință și bucurie în inimă după fiecare oră de gimnastică Aviva și curs de bază, deoarece asist cu fiecare ocazie la eliminarea multor probleme de sănătate și ginecologice, la nașterea multor bebeluși și la împlinirea femeilor în feminitatea lor. Trăiesc acest miracol cu smerenie și recunoștință, mă bucur că îi pot însoți dealungul unei perioade scurte, dar adesea foarte dificilă a vieții lor.

Sunt convinsă, că în calitate de instructor a Metodei Aviva, voi putea oferi oamenilor într-un mod conștient ceea ce au mai mare nevoie. Pot aduce bucurie și fericire în viața cuplurilor, familiilor, femeilor și bărbaților prin numeroasele efecte benefice ale gimnasticii. Cu ajutorul acestei metode naturale, multe persoane au experimentat că, dacă o fac în continuare ei înșiși, în mod consecvent, constant, conștientizarea feminității proprii apare cu miracole!

Organizez lunar cursuri introductive. Pentru cei care au terminat deja cursul introductiv țin clase de practică în mod regulat.