Aviva oktatók

Kasza Kinga
AVIVA oktató / SZEMÉLYI EDZŐ / LOVEYOURBELLY oktató / LELKI TANÁCSADÓ
Brassó / Sepsiszentgyörgy / Online
0740 533 751

A nevem Kasza Kinga. Gyermekkorom bölcsője, szülőfaluja Csíkszentdomokos. Jelenleg kis családommal együtt Dél-Erdély gyönyörű városában, Brassóban élek.

Kiskorom óta életem aktív részét képezi a sport, a mozgás. A testmozgás öröme mellett mindig is nagyon érdekelt maga az emberi test, és ennek belső mozgatója a lélek. Már első szakmám választásakor fontos volt számomra, hogy minél többet megtudhassak a hétköznapjainkban fogyasztott élelmiszerekről, az egészséges táplálkozásról, és az emberi szervezet működésének hogyanjáról. Második „szakmám”, igazából a valódi hivatásom, az „Aviva módszer” megtalálására saját egészségügyi problémáimon keresztül vezetett a belső iránytűm. Húszas éveimben lelki és egészségi okokból kifolyólag szervezetem hormonháztartásának felborulását két éven át tartó menstruáció kimaradás kísérte. Ez a krízis számos tapasztalatot hozott az életembe, ugyanakkor egy mély önismereti úton indított el.

Több téves diagnózis, és orvosi kezelést követően el kezdtem más, a női egészég fenntartását segítő alternatív gyógymódokat is keresni. Így találtam rá Csíkszeredában az Aviva módszere, amely nem csak a hormonháztartásomra ható, kismedencei vérbőséget okozó tornát jelentette számomra, hanem egy olyan módszert, mely segítségével végre kezembe vehetem a testi és lelki egészségemet. A tornának köszönhetően nőiességemben megerősödtem, kinyíltam, megszerettem a bennem lévő nőt. A menstruációs ciklusom visszatért, és egy év múlva a hormonháztartásom a leletek alapján teljesen helyre állt. Életem ezen pozitív tapasztalatának köszönhetően erőteljes, ösztönző vágy született bennem, hogy ezt az áldásos módszert továbbadjam a környezetemben élő embereknek.

Számomra a mozgásnak ezen formája nélkülözhetetlen alap, összekötő kapocs a testnek és a léleknek az egészségért végzett közös munkájában, mindezt kiegészítve az egészséges táplálkozással, belső világunkra való ráhangolódással, önismerettel.

2018-óta oktatom az Aviva módszert, amely munkát az óta is valódi hivatástudattal élek meg. A velem tornázó hölgyek számtalan visszajelzést adtak a torna hatásosságáról. Hála és öröm van a szívemben minden Aviva torna órámat és alaptanfolyamomat követően, hiszen rengeteg egészségügyi, nőgyógyászati probléma megszűnésének, sok kisbaba születésének, és a nők nőiességükben való kiteljesedésének lehetek nap mint nap tanúja. Alázattal élem meg ezt a csodát, és örülök, hogy kísérhetem őket életüknek egy rövid, de sokszor nehéz szakaszán.

Hiszem, hogy oktatóként az Aviva Módszer által szolgálatkészen tudok adni önmagamból azoknak az embereknek, akiknek szüksége van rá. Házaspárok, családok, nők és férfiak életébe hozhatok be örömet, boldogságot a torna számos jótékony hatása által. Ennek a természetes módszernek a segítségével, sokan megtapasztalhatták és megtapasztalhatják, hogy ha következetesen tesznek magukért, a nőiesség megélése a csodákkal együtt jár!

Havi rendszerességgel bevezető tanfolyamokat szervezek. Azok számára, akik már elvégezték a bevezető tanfolyamot, rendszeres gyakorló órákat tartok.