Traineri aviva

Simon Balázs Edit

Simo Edit
TRAINER AVIVA / INSTRUCTOR DE AEROBIC / TRAINER BOSU
Online
0759 430 075

Sunt recunoscătoare gândului recurent că mi-a arătat calea spre metoda AVIVA. Mă întrebam mult timp de ce ne dezvoltăm corpul doar extern, lucrând și formând mușchii exteriori. Ce se întâmplă în interior, cum am putea să antrenăm și să întărim și musculatura internă?

Am început să studiez acest subiect, până când în toamna anului 2013 o prietenă mi-a atras atenția că există o gimnastică hormonală, AVIVA. Astfel în noiembrie am și finalizat instruirea cu Livia Toth, program care mi-a oferit o experiență minunată și mi-a întărit în același timp convingerea că această muncă internă este indispensabila în menținerea echilibrului. O experiență plăcuta am avut atunci, când propriul ciclu menstrual total neregulat s-a reglat cu precizie, lucru pe care nu mi-aș fi putut imagina anterior.

 

Ca specializare sunt psiholog, instructor de aerobic și trainer BOSU. Cu gimnastica hormonală AVIVA consider cariera completă, pentru că, prin aceasta pot să-mi percep în totalitatea toți semenii (nu doar pe femei) și să le ofer șansa de a recunoaște cât de mult pot să se îngrijească pentru a se dezvolta pe plan fizic și mental.

Am început să predau gimnastica AVIVA online și am continuat și offline. Este o mare bucurie să văd cum bebelușii (bebelușii mei) mă salută sau când bărbații și femeile îmi mărturisesc schimbările, care le păreau imposibile.

Sunt foarte recunoscătoare metodei AVIVA deoarece a adus schimbări în viață mea nu doar pe plan fizic, ci mi-a oferit și o percepție prin care să-mi cunosc cât mai mult propria persoană, pe semenii mei, iar împreună, prin efort, dragoste și smerenie putem trăi zilele noastre, astfel încât să ne fie încurajator pentru noi toți.