Traineri aviva

Pakot Izolda

Pakot izolda
TRAINER AVIVA
Odorheiu Secuiesc
0744 603 637

Mă numesc Izolda Pakot, m-am născut în Brașov, am crescut și am trăit în Odorheiu Secuiesc, dar datorită unei întorsături bruște a destinului, locuiesc în Feliceni din 2017. Sunt recunoscătoare pentru această schimbare, pentru că mi-a oferit o calitate a vieții mult mai bogată și mai liberă. Natura este esențială în viața mea, așa că profitând de viața rurală, cu familia mea am creat o fermă mică în jurul nostru, în care noi producem o parte dintre alimentele noastre de bază.

Am terminat facultatea de științe economice, lucrez la afacerea noastră familiară cu soțul și părinții mei.

Mulțumită destinului am găsit Metoda Aviva. De mult am căutat o formă de mișcare care are un efect pozitiv asupra sănătății și feminității mele dincolo de beneficiile mișcării fizice. Între timp, am căutat și soluții la problemele mele minore ginecologice, am mers la diferite tratamente medicale și am căutat metode alternative care pot ajuta în mod natural.

Am încercat și practicat mai multe forme de mișcare, până când, la sfârșitul anului 2012 am găsit Metoda AVIVA într-o revistă, și ceea ce am citit despre această metodă mi-a trezit interesul.

Cu prima ocazie, în luna februarie 2013 am terminat cursul introductiv și de atunci practic Metoda Aviva și o promovez în Odorheiu Secuiesc și oriunde mă duc în lume.

Învățarea și practicarea metodei a întărit în mine convingerea că am găsit tipul potrivit de mișcare, pe care am căutat-o. Un „dans” care aduce la viață energiile feminine și masculine, oferă o soluție pentru diverse probleme ginecologice și ajuta la menținerea sănătății noastre.

Este o bucurie pentru mine faptul că din luna septembrie 2019 am putut să lucrez ca instructor Aviva în comunitatea AVIVA. Este locul unde ne putem simți într-adevăr FEMEI, putem împărtăși din provocările veții de femeie și ne putem încărca cu energie pentru viața de zi cu zi.

Pentru mine, a fi trainer al Metodei Aviva reprezintă o binecuvântare sufletească, prin care vreau să ofer o atmosferă plăcută tuturor femeilor, bărbaților și cuplurilor care vin la mine să caute o soluție la problemele lor.

Pe lângă exercițiile și mișcarea fizică care ne îngrijesc trupul și sufletul, orele de practică sunt un loc de întâlnire al destinelor femeilor. Aici putem fi împreună și ne putem deschide, ca sufletele noastre să se întâlnească.

Sunt recunoscătoare pentru rolul meu de trainer, și pentru faptul că, prin munca mea pot crea un cadru sigur în care femeile care participă la clasele mele se pot simți în siguranță și se pot sprijini reciproc. Împărtățim povești, experiențe de viață și rezultatele obținute în urma practicării gimnasticii Aviva iar asta ne motivează să continuăm practica și să ne schimbăm viețile în bine.

 

Programul orelor de gimnastică Aviva în Odorheiu Secuiesc: marți și joi între orele 18:30 și 20:00

Organizez cursuri Introductive la 2-3 luni.