Traineri aviva

Incze Rita
TRAINER AVIVA, INSTRUCTOR DE YOGA
Joseni, Ciumani, Chileni
0741 356 384

Am descoperit metoda Aviva în 2014, iar după mulți ani de practică a metodei, în 2019 am participat la primul curs de formare a trainerilor AVIVA din România. Aici am avut ocazia să aprofundez cunoștințele și să constientiez ce înseamnă într-adevăr aceasta metodă.

Pe parcursul vieții mele am încercat mai multe tipuri de mișcare, dar Aviva a fost cea care m-a convins și m-a motivat, m-a atins și sufletește. Gimnastica m-a ajutat să ies din rolul de fetiță și am început să simt și să trăiesc feminitatea mea, având și ocazia să experimentez beneficiile gimnasticii.

M-am născut și trăiesc în Gheorgheni, sunt mămică a doi copilași iar împreună cu soțul meu ne educăm copii într-un mod în care să fie cât mai fericiți.

În ceea ce privește studiile, la bază sunt contabilă dar am ales cu totul altă meserie. Șase ani am lucrat ca și coafeză și am încercat să fac mai frumoase doamnele. Încă de pe vremea aceea îmi căutam locul prin cercurile de femei, dar profesia de coafeză nu putea să îmi ofere comunitatea pe care mi-o oferă Aviva. Când am devenit mamă m-am hotărât să îmi schimb direcția profesională iar pe lângă obligațiile de mamă am devenit și trainer Aviva. Momentan țin și clase de yoga pentru femei gravide.

Scopul meu este să susțin femeile pe drumul lor spre vindecare și să le încurajez continuu. Metoda Aviva nu constă doar din gimnastică ci e un drum spre regăsirea noastră. Am încredere că experiența mea în aplicarea metodei Aviva va avea un impact pozitiv în viața multor femei.

Țin ore de gimnastică Aviva în satele din jurul Gheorgheniului:

Joseni: luni - miercuri 16:30

Ciumani: luni - miercuri 18:00

Chileni: marți 18:00

Cursurile introductive sunt programate la fiecare două luni.