Traineri aviva

Florea Ibolya

Florea ibolya
TRAINER AVIVA / ANTRENOR PERSONAL
Brașov și împrejurimi / Online
0740987355

Mă bucur că ai ajuns pe pagina asta și sper ca povestea mea să te inspire și să te motiveze să încerci gimnastica Aviva. Dacă informațiile citite rezonează cu tine, sunt aici să te ghidez în descoperirea apoi în aplicarea Metodei Aviva în viața ta.

Povestea mea cu Metoda Aviva a început prin 2016. Până să o descopăr, aveam o viață stresantă, munceam intens cu soțul meu pentru a clădi o viață nouă și o afacere online. Lucram 12-14 ore pe zi la calculator, cu prea puține pauze, jonglând între design web, creare de content, social media marketing și cam tot ce înseamnă construirea unui business online. Uitam de mine complet, uitam de corpul meu și îmi petreceam majoritatea timpului în minte rezolvând șirul infinit de tascuri.

Corpul meu trimitea constant semnale cã ceva nu e tocmai în regulă, dar eram mult prea ocupată să le dau atenție. A început cu presiune pelvină, dureri menstruale intense, stări depresive, minte încețoșată, digestie proastã și oboseală constantă. Nu mă simțeam deloc bine în corpul meu și asta se răsfrângea asupra întregii mele vieți.

Ciclul meu se dereglase complet. Îngrijoratã, am început să mă documentez, să caut explicații legate de starea mea deteriorată. Intuiam că stilul de viață sedentar m-a adus în punctul ăsta și simțeam cum corpul meu tânjește după mișcare. Am încercat diferite stiluri de mișcare, unele îmi plăceau, altele mai puțin dar cu fiecare mă loveam iar și iar de aceeași problemă: nu reușeam să le transform într-un obicei. 

Printr-o “întâmplare” fac cunoștiință cu Kastal Hajnal. Ea mă introduce în lumea Aviva care, în primul rând îmi trezește curiozitatea, iar după ce încep practica gimnasticii sunt complet cucerită de aceastã formã specialã de mișcare dar mai ales de schimbãrile pe care le promitea.

După 6 luni de practică constantã, ciclul meu revine la lungimea normală, dispar toate durerile menstruale iar starea mea psihică devine mult mai echilibrată. Sunt uluită de rezultate și încep să capăt o nouă perspectivă asupra ciclului menstrual. Ceva ce în trecut îmi provocase foarte multă confuzie, și durere percepută ca pe o povoarã datã femeilor, se transformã într-o busolă interioară care mă ajută să navighez prin provocările vieții.

Încep să aprofundez subiectul ciclicității și a fertilității pe mai multe straturi, fiziologic și hormonal dar și energetic iar toate aceste informații completate de practica regulatã a gimnasticii mă ajută să descopăr că tocmai în ciclicitate se ascund calitățile feminine pe care le putem accesa trãind în armonie cu acestea și implicit cu nevoile corpului nostru.

Înțelegerea funcționării corpului nostru feminin și sprijinirea acestuia cu metode naturale, conștiente și practice devine noua mea chemare. Dupã 5 ani de practicã constantã a gimnasticii, un corp și o percepție asupra corpului complet schimbată îmi ascult inima și dau curs acestei chemãri.

În 2022 finalizez cursul de formare a trainerilor Aviva în Budapesta și mă dedic complet predãrii și promovării acestei metode care are atât de multe de oferit.

Misiunea mea este sã inspir femeile sã-si ia sãnãtatea intimã și fertilitatea în propriile mâini iar metoda Aviva este instrumentul cu care îmi place sã lucrez cel mai mult. Exercițiile sunt practice, se învață ușor, sunt pentru oricine, indiferent de nivelul de fitness și de vârstă. Odată ce ai însușit exercițiile, ai la îndemână o practică personală care te va însoții tot restul vieții și te va ajuta să contracarezi simptomele neplăcute ale dereglărilor hormonale specifice fiecărei etape de viață. Te va ajuta să te simți acasă în corpul tău.

Mã gãsești în Brașov organizând un curs sau ținând clase de gimnastică aviva, la salã sau online.

În timpul liber citesc, învăț constant despre cum funcționează corpul și psihicul uman, călătoresc și petrec timp în natură.