Traineri aviva

Dombi Kastal Hajnal 

Kepek
Trainer Aviva / Trainer gimnastică perineală / Instructor Loveyourbelly / / Consilier psihologic
Gheorgheni și împrejurimi / online
0747799253

Am făcut cunoștiință cu Metoda Aviva în 2014, căutând rezolvare la propriile mele probleme ginecologice și hormonale. După un an de practică regulată a gimnasticii, metoda Aviva m-a convins că organismul meu are un mecanism de autovindecare. Trebuia doar să-i asigur condițiile potrivite, ca el să se poată vindeca. 

În perioada asta, femeile din familia mea cât și prietenele mele au încercat metoda. A început să se formeze o mică comunitate de practicante Aviva. Acestea, laolaltă cu descoperirile personale m-au încurajat să urmez cursul de formare pentru traineri. 

Ultimii 9 ani nu au fost doar despre predarea metodei și acumularea unei experiențe foarte bogate ca și trainer Aviva. A fost despre conștientizarea faptului că gimnastica Aviva nu este doar o mișcare eficientă care susține sănătatea feminină ci și o călătorie interioară către Femeia din noi.

Încă din perioada formării mele ca trainer, mi-am dorit, ca pe lângă predarea metodei să formez o comunitate care să susțină femeile să se deschidă și să vorbească cu curaj și asumat despre ciclul lor menstrual, menarhă, sexualitate și toate etapele vieții prin care trecem noi femeile. Ca să pot realiza asta, am urmat alte cursuri, printre care și un Program de consiliere psihologică. Am considerat că pe lângă predarea exercițiilor, urmând o formare psihologică voi putea pune la dispoziție un spațiu în care femeile se pot relaxa cu adevărat.

În 2019, împreună cu soțul meu am deschis un studio Aviva, primul din Gheorgheni. Aici organizez lunar cursuri introductive în Metoda Aviva, programe pentru întărirea musculaturii perineale, și program de recuperare postnatală pentru mame.

Din 2015 sunt membru fondator și membru al consiliului director al Asociației Aviva Gymnastics din România, care își propune să promoveze metoda pe teritoriul României, în colaborare cu Fundația Aviva din Ungaria. Am acceptat munca de voluntariat pentru a face metoda Aviva cunoscută în cât mai multe orașe din România și pentru a fi recunoscută în cercurile profesionale în care susținerea sănătății femeilor este o prioritate.

Organizez cursuri lunar și clase de practică săptămânal. Primesc cereri și online în cazul în care în locația ta nu există deja trainer acreditat Aviva.

Cred că metoda Aviva este un instrument util și eficient în toate etapele vieții femeilor, de la adolescență până la menopauză. Acest lucru este confirmat de sutele de femei cărora le-am predat gimnastica și pe care le-am ghidat în practicarea lor. Sunt recunoscătoare pentru voi toți!

Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim!

Cu drag,

Dombi Kastal Hajnal