AVIVA módszer

Hormonális egyensúly természetesen

Az Aviva módszer egy olyan terápiás mozgásforma, amelynek speciális gyakorlatai támogatják a női, férfi intim szervek működését, beindítva a szervezet öngyógyító folyamatait ez által segítve az adott korra jellemző hormonális állapotok természetes egyensúlyának helyreállítását.

Női egészség

Mi is az AVIVA torna?

Az Aviva torna egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, magyar származású fizikoterapeuta. A torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják az intim szervek egészségét, fokozzák a termékenységet, és mivel egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, segítenek a hormonháztartás egyensúlyának megtartásában, illetve visszaállításában is.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint például a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet. Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kezükbe vegyék.

AVIVA módszer

Komplex mozgásrendszer

Egyszerű Módszer

Az Alapmódszer egy gyakorlatsort tartalmaz, melyek segítségével nagyon intenzíven serkentjük a medence vérkeringését. Rendszeresen gyakorolva harmonizálja a menstruációs ciklust és segít megőrizni/helyreállítani a kismedencei szervek egészségét.

Ovulációt Serkentő Gyakorlatsor

Az Aviva gimnasztika gyakorlatának következő szintje az egyszerű módszer után, egy speciálisan az ovuláció támogatására kifejlesztett gyakorlatsorral érkezik.

GET

Az Gátizom Erősitő Torna olyan gyakorlatokat foglal magában, amelyek erősítik és tonizálják a gátizomokat. Javasolt vizelet inkontinencia, kismedencei sülyedéses problémák, szülés utáni gátizmok regenerálására, alacsony libidó esetén.

Kismama torna

Gyakorlatok kifejezetten terhességre és a könnyű szülésre való felkészülésre. A gyakorlatok gyengédek, a légzéstechnikára és a relaxáció támogatására összpontosítanak 

Szülés utáni regeneráló torna

Támogatja a szervezet regenerálódását és kielégíti a kismamák speciális igényeit. Ebben az időszakban különösen fontos az izomzat helyreállítása, különösen a has- és medenceizmok, valamint a testtartás korrekciója. 

Hormontorna férfiaknak

Kifejezetten férfiak számára kialakított gyakorlatsor. Serkenti a férfi termékenységet, támogatja a hormonális egyensúlyt, a vitalitást és a férfiasságot.

Aviva torna tiniknek

A Röviditett Módszer tinédzser lányoknak ajánlott a menstruáció előtti tünetek enyhítésére, a menstruációs ciklus szabályozására, a menstruációs görcsök-fájdalmak megelőzésére és a pattanások megelőzésére a hormonrendszer kiegyensúlyozásával.

Aviva Alaptanfolyam

AVIVA alaptanfolyamok programja országszerte

Szűrés város szerint

KIK VAGYUNK

AVIVA Gymnastics Románia Egyesület

Hiszünk abban, hogy a mozgásnak gyógyító ereje van, és az Aviva torna ezt számtalan sikerrel megerősíti. 

Küldetésünk, hogy az AVIVA tornát mindenki számára elérhetővé tegyük, aki olyan gyakorlóeszközt keres, amelyen keresztül természetes módon jobban uralhatja saját testét.

További kiemelt célunk, hogy a szakmai képzési programokon belül a növeljük az oktatók számát AVIVA Romániából, ezzel is támogatva a Módszer terjedését.

Visszajelzések

AVIVA tornázók története