Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

AVIVA Gymnastics Egyesület

Az AVIVA Gymnastics Egyesület 2015 szeptemberében alakult. Az AVIVA MÓDSZER népszerűsítésére, terjesztésének segítésére jött létre, azzal a céllal, hogy a módszer, -mint természetes, a szervezet saját erejét hasznosító öngyógyító technika,- teljes egységének és hitelességének megőrzésével váljon ismertté a romániai felnőtt társadalomban.

További fontos célkitűzésünk, hogy az oktatóképző program keretében növeljük a Romániában tevékenykedő AVIVA trénerek számát, ezáltal is támogatva a szakszerű népszerűsítést, illetve hogy összefogjuk, támogassuk és rendszerbe helyezzük az oktatók munkáját, a következetes, eredményorientált és hosszú távú, minőségi képzés elérése és fenntartása érdekében.

Kiemelt feladataink közé tartozik a Módszer oktatásához és ismertetéséhez szükséges minőségi segédanyagok, online felületek, kiadványok közzététele, ezek között az alap-szakirodalom, az AVIVA Módszer I. és II. kötetének kiadása román nyelven, mely megkönnyíti az oktatói munkát és hasznos segédeszköz a speciális mozgásrészeket elsajátítók számára. Könyvvásárlás


Az AVIVA Gymnastics Egyesület tagjai mindannyian képzett és jogosult oktatói a módszernek.

Ők Románia területén, több különböző ponton tevékenykednek, így is elősegítve az egyesület összefogó munkáját. 

Bővebben az AVIVA Gymnastics Egyesület tagjairól: Keresztes Erika, Bartos Gyöngyvér, Nagy Andrea, Csendőr Zsuzsánna, Kastal Hajnal

 

 

Az AVIVA Gymnastics Egyesület számlaszáma: RO32 BTRL RONC RT03 0398 3501, Banca Transilvania.
Kérjük, adományait ezen a számlaszámon juttassa el az Egyesülethez.

Amennyiben adója 2%-val támogatni szeretné az AVIVA Gymnastics Egyesület tevékenységét, hozzájárulva ahhoz, hogy minél több embertársunkhoz eljusson az AVIVA Módszer, kérjük töltse ki az itt letölthető formanyomtatványt. Letöltés után, a letöltési helyről szükséges a dokumentumot megnyitania majd kitöltve és aláírásával ellátva, a lakcíme szerinti illetékes pénzügyi szervhez eljuttatnia.

Köszönjük szíves támogatását!

Az AVIVA Gymnastics Egyesület elérhetősége: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hivatalos Facebook oldala: AVIVA Gymnastics Románia

Facebook