Metoda AVIVA

Echilibru hormonal in mod natural

Ciclu regulat, fertilitate naturala, menopauza mai usoara, restabilirea echilibrului hormonal. Remedii in Ovare Polihistice (SOP), Sindrom Premenstrual (SPM), chisturi, fibroame! Exercitii incontinenta. 

Beneficii

Ce este Metoda AVIVA?

Metoda AVIVA este o gimnastica hormonala care ajuta femeile să înțeleagă cum funcționează propriul corp, le susține în mod natural fertilitatea, ciclurile menstruale și vindecarea problemelor precum:

Incearca

Cum poti practica Metoda AVIVA?

In asociatia noastra fac parte 19 instructori in Romania, fiecare activand in cate un oras precum Timisoara, Cluj, Tg Mures, Gheorgheni sau Brasov.

Metoda AVIVA include un curs teoretic introductiv pentru aprofundarea principiilor metodei urmat de un program de gimnastica hormonala care consta intr-o ora si jumatate de AVIVA, de doua ori pe saptamana. 

Afla daca in orasul tau este un instructor AVIVA mergand pe linkul de mai jos

0 +
Ani de experiență
0 +
Cursanți AVIVA
0
Instructori
0
Orașe

Cine suntem?

Asociatia AVIVA Gymnastics

Asociatia AVIVA Gymnastics a fost infiintata cu scopul de a promova si de a facilita popularizarea Metodei AVIVA.

Un alt obiectiv major al nostru este, ca in cadrul programelor de formare profesionala sa crestem numarul trainerilor AVIVA din Romania, sprijinind si in acest mod raspandirea Metodei.

Dorim sa cuprindem intr-un cadru functional activitatea instructorilor, pentru ca procesul de predare catre practicanti sa pastreze cea mai inalta calitate in timp, dar si orientarea spre rezultate.